Betsafe

torsdag 4 augusti 2016

Kval till Europa Leauge ikväll

Gårdagens spel på Monaco satt som det skulle efter hemmasger med 3-1. Nu går vi för tredje raka efter vår återkomst och ikväll hittar vi vårt spel i kvalet till Europa League.


Spartak Trnava - Austria Wien
Spartak Trnava vann lite överraskande det första mötet borta mot Austria Wien med 1-0. Austria Wien är dock ett bättre lag i grunden och man kommer verkligen ge allt ikväll för att vända underläget.
Detta tror vi kommer att leda till en väldig offensiv från de normalt sett målfarliga österrikarna. Spartak Trnava har dock visat att det inte kommer bli en lätt uppgift för Austria Wien och hemmalaget kommer garanterat bjudas på en hel del målchanser som kommer att uppstå till följd av bortalagets offensiv.
Det känns väldigt troligt att Austria Wien kommer att få in en balja eller två i den här matchen, vi tror också att Spartak Trnava kommer att få in minst ett mål och tittar därför på de båda spelen Över 2,5 mål i matchen till oddset 1,90 och spelet att båda lagen gör mål i matchen till oddset 1,80.
I slutändan är det ändå att Båda lagen gör mål till oddset 1,80 gånger pengarna hos Bet365 som är dagens bästa spel, vi kommer även lägga en liten slant på över 2,5 mål i matchen.


Tipstjänstens speltips - Båda lagen gör mål


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar