Betsafe

onsdag 4 december 2013

Liverpool vinner stort ikväll!

Efter ett litet uppehåll är nu Tipstjänsten äntligen tillbaka lagom till jul :-) Och då hoppas vi självklart på lite extra pengar så det kan inhandlas fina julklappar eller kanske en fotbollsresa till någon av de stora ligorna i Europa. 

Liverpool - Norwich

Liverpool är rejält revanschsugna efter 1-3 förlusten i ligan sist borta mot Hull och brukar komma tillbaka väldigt starkt efter en förlust. Liverpool är bevisligen väldigt starka hemma. Man har på 6 matcher vunnit 5 och den oväntade hemmaförlusten kom nyligen mot Southampton då man förlorade med 0-1. Tre senaste hemmamatcherna har slutat i med fina segersiffror; 4-0 mot >Fulham, 4-1 mot W.B.A och 3-1 mot Crystal Palace. Och med tanke på att kvällens motstånd inte är så skrämmande så ser vi ännu en storseger på gång för Liverpool på hemmaplan. Senaste hemmamötet mot Norwich var i januari i år och slutade med en förkrossande 5-0 seger för hemmalaget.
Sturride som gjort stor succé med många mål, 9 totalt i ligan, är skadad och borta året ut. Suarez är mannen som får leverera ännu mer än vad han redan gjort. Dessutom verkar Suarez trivas ypperligt mot just Norwich då han nätat mot dem 7 gånger de senaste fyra mötena.

Norwich har en usel bortastatistik där deras 4 senaste bortamatcher resulterat i förluster; 1-2 mot Newcastle, 0-7 mot Manchester city, 0-4 mot Manchester United och 1-4 mot Arsenal. Försvaret läcker minst sagt vilket Liverpool är väl medvetna om och kommer utnyttja till max.
Norwich har stora avbräck; Anfallarna Robert Snodgrass och Ricky van Wolfswinkel, målvakten Mark Bunn, försvararen Elliot Bennett och mittfältarna Alexander Tettey Anthony Pilkington är samtliga skadade och ej tillängliga för spel.

Vi tror starkt på att Liverpool vinner stort och spelar handicap-spelet -2 hos Bet365 som dagens bästa speltips!
Tipstjänstens speltips - Liverpool hcp -2 till 2,62 gånger pengarna hos Bet365

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar