Betsafe

lördag 15 september 2012

Många intressanta spel idag.

Handicap spelet på Holland satt fint och vi blickar nu framåt mot en väldigt spännande spelhelg.
Lördagen bjuder som vanligt på ett stort utbud och vi har hittat tre väldigt intressanta spel idag, varav ett är en liten chansning.

Aston Villa - Swansea
Swansea har inlett säsongen strålande under nye tränaren Michael Laudrup och man har bjudit på en rolig offensiv fotboll. Detta har lett till två vinster och en oavgjord på de tre första matcherna samt en massa mål. Aston Villa har inlett mindre bra och laget är på jakt efter en första seger efter bara en inspelad poäng på de tre första matcherna. 
Vi tror att Aston Villa kommer att försöka gå för segern här och säkert få in minst ett mål, samtidigt kommer man antagligen att blotta sig en del bakåt vilket kommer att skapa för offensivt skickliga Swansea. Det är ingen vild gissning att det blir minst tre mål  matchen, vilket det blivit i Swanseas samtliga matcher så här långt.
Vi spelar över 2,5 mål i matchen till oddset 2,00 hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - Ö 2,5 mål

Palermo - Cagliari
Ett möte i Serie A mellan två utpräglade hemmalag det är även två lag som väntar på säsongens första seger. Palermo vann majoriteten av sina hemmamatcher förra säsongen och vi tror att man har en bra chans att knipa säsongens första seger idag mot gästerna från Sardinien. Cagliari har inte imponerat så här långt och vi tror dem får det tufft på La Favorita idag och tycker att oddset på en hemmaseger är för bra för att motstå.
Vi spelar ettan till fina oddset 2,50 hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - 1

Sunderland - Liverpool
Även här tycker vi oss ha hittat ett odds som är för bra för att motstå, om än en lite större chansning än föregående tips.
Sunderland har inlett säsongen med två oavgjorda matcher och det känns som att man har ett spännande lag på gång. Även gästerna Liverpool har ett spännande lag på gång med ny tränare och en hel del nya spelare. Liverpool har inlett säsongen med en förlust och en oavgjord och under de senaste säsongerna har laget spelat bra mot storlagen men haft det väldigt tufft mot de mindre lagen, t.ex. förlorade man motsvarande möte mot Sunderland förra säsongen med 0-1. Vi anser att det finns en stor chans till att Sunderland går segrande även idag och tycker att oddset på 3,75 på en hemmaseger för Sunderland hos Bet365 är värt en liten peng.
Tipstjänstens speltips - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar