Betsafe

torsdag 27 september 2012

Malmö FF tar en storseger ikväll

Malmö FF - IFK Göteborg
Då är det dags för en superviktigt match för Malmö FF mot IFK Göteborg som inte har något större att spela för förutom äran.
Det är två klassiska lag som möts men två olika förutsättningar där Malmö FF har den största motivationen då dem har ett Allsvenskt guld i sikte. Och en trepoängare för hemmalaget är ett måste ifall de vill hänga på toppen och inte hamna för långt efter jakten på guldet. 
Det är fyra lag som är heta potentiella guldkandidater med sju omgångar kvar och Malmö FF måste alltså ta dessa tre viktiga poängen ikväll. Malmö FF har en fulltalig trupp till kvällens match och mycket hopp står till snabbe anfallaren Rantie som gjort succé i MFF-tröjan. MFF gjorde en bra match mot Helsingborg senast på Olympia och var nöjda med den delade poängen.
På Swedbank Stadion är MFF dock outstanding och har hittills bara släppt in 3 mål så det är "himma" som man ska visa sin hemmapublik att man är en het guldkandidat. 
Vi tror på att hemmastarka Malmö FF tar en storseger i kvällens match och lägger ett hcp-spel som dagens bästa speltips till det fina oddset 3,00 gånger insatsen hos Unibet!
Tipstjänstens speltips - 1 hcp-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar