Betsafe

söndag 19 augusti 2012

Tipstjänsten är tillbaka!

Efter ett längre sommaruppehåll är vi på Tipstjänsten tillbaka igen i samband med att de stora ligorna runt om i Europa börjar dra igång igen.
Vi är mer motiverade och mer övertygande än någonsin om att detta är sidan som kommer att leverera de absolut bästa speltipsen och förhoppningsvis hjälpa er läsare att vinna mer pengar..

Athletic Bilbao - Real Betis
Premiär i spanska ligan och normalt brukar vi hålla oss borta från matcher i den första omgången då det brukar bli en hel del skrällar. Här gör vi dock ett undantag och ser väldigt bra spelvärde i denna matchen.
Atheltic Bilbao är normalt sett ett mycket starkt hemmalag och vi tror att klubben kommer att gå bra i år då man fått behålla i princip hela laget och bygga vidare från föregående säsong. Betis gjorde en bra säsong i fjol, men vi tror att dem kommer att få det betydligt tuffare i år. 
Vi tror även att Betis kommer att inleda denna säsongen med en förlust ikväll och vi tycker att ettan på Bilabo ser riktigt bra ut.
Vi anser att ettan till 2 gånger pengarna hos Bet365 är dagens bästa spel.
Tipstjänstens speltips - 1

Lycka till!

3 kommentarer:

 1. Läget i Bilbao var kaotiskt innan match. Som det skrivs om i bloggen här under.

  Ta gärna en titt på denna spelblogg. Dagliga tips och spel på europeisk fotboll. Klart sevärd. http://tipparen1.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Jo jag såg det, men tyckte ändå att Bilbao inför hemmafansen skulle göra en bättre match. Men så är det ibland och en galen match blev det.
  Bättre lycka nästa gång.
  Lycka till med din blogg, ska kika in där.

  mvh
  Tipstjänsten

  SvaraRadera
 3. Ni var inte långt ifrån ändå! Trodde ett tag att Bilbao skulle lyckas vända där. Bättre lycka nästa gång!

  SvaraRadera