Betsafe

fredag 31 augusti 2012

Sport betting för nybörjare

Om du är ny till att betta på sport kommer här lite tips som kan hjälpa dig förstå de viktigaste bitarna.
Sport betting betyder att placera ett bet på ett sportevenemang. Det spelar ingen roll vilket sportevenemang det är och du kan antingen satsa på vinst eller förlust.
Man behöver inte längre gå till det lokala ombudet för att lägga in ett bet. Men kan bara enkelt göra det online. Sport betting på nätet har blivit mycket populärt de senaste åren.
Du måste förstå hur odds fungerar, men det ligger inte så mycket i dem egentligen. Allt de säger är hur mucket du skulle få tillbaka om du vinner. Odds på 6/1 betyder att du får ut 6 gånger din insats och du får insatsen tillbaka också. Odds på 6.0 betyder att du får tillbaka 6 gånger din insats totalt.
Att hålla koll på dina pengar är viktigt. Säg att du vill lägga åt sidan 1000 kr för att betta på sport, då borde du dela upp det i antal bet du vill göra. Det enklaste sättet är att dela upp det i t. ex 10 kr delar. Vissa bet kan vara värda en del, andra flera delar.
Om du har bestämt dig för vad du vill lägga in ett bet på och hur mycket, är det dags att bestämma var också. Många sport betting sidor online erbjuder bra startbonusar och andra erbjudanden som är värda att utnyttja. Ett bra erbjudande finns hos Bwin som erbjuder upp till 500 kr i startbonus.

1 kommentar:

  1. Hej! Ta gärna en titt på denna spelblogg, dagliga tips på europeisk fotboll. 17 vinster 5 förluster är resultatet hittills. Dagens spel är ett överspel i tyska andraligan. Besök: http://tipparen1.blogspot.se/

    SvaraRadera