Betsafe

lördag 25 augusti 2012

Lördagstips från Tipstjänsten

Lördag och nu när de stora ligorna dragit igång igen är det so vanligt ett gigantiskt utbud att välja mellan på lördagar. Vi har hittat en hel del intressanta spel idag men fastnat för framförallt två stycken som är följande:

Swansea - West Ham
Swansea som gör sin andra raka säsong i Premier League gästas idag av nykomlingen West Ham. Båda lagen vann sina matcher i första omgången. West Ham vann hemma mot Aston Villa med 1-0 och Swansea imponerade stort då man vann borta mot QPR med hela 5-0. Annars är Swansea normalt sett ett ganska mediokert bortalag men hemma i Wales är man väldigt svårslagna. Idag är det hemmaplan för Swansea som gäller och vi tror att laget har en mycket god chans att inleda säsongen med två raka segrar. West Ham är ett lag som vi tror kommer få det tufft att klara sig kvar i år och vi tror även att lagets flesta poäng kommer att komma på hemmaplan i London. 
Vi tror starkt på Swansea här och spelar ettan till oddset 2,10 hos Bet 365.
Tipstjänstens speltips - 1

Greuther Fürth - Bayern München
Greuther Fürth var lite av ett favoritlag för oss på Tipstjänsten under förra säsongen och laget lyckades ta sig upp till Bundesliga den här säsongen. I premiäromgången gästas man idag av storlaget Bayern München och det kommer självklart råda feststämmning på arenan. Självklart ska Bayerna vara favorit här men vi kan inte låta bli att lockas av oddset som erbjuds på Greuther Fürth, det är trots allt premiär omgång och det brukar innebära en hel del skrällar. Unibet erbjuder 7,65 på raka ettan men vi väljer dock att fega lite och kör ettan DNB ( insatsen tillbaka vid oavgjort ) till oddset 5,50 hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - 1 dnb

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Jag tror också på Swansea idag! De känns starka efter förra helgens insats.

    http://sportilivet.wordpress.com/

    SvaraRadera
  2. Härligt, då får jag önska oss båda lycka till och hoppas den sitter! Nåt annat intressant som du spelar idag?

    SvaraRadera