Betsafe

onsdag 27 juni 2012

Spanien till fina 2,00 gånger pengarna!

Portugal - Spanien
Portugal hade det tufft i sin grupp där dem förlorade en jämn match mot tyskarna i första matchen för att sedan vinna mot både Danmark och Holland i en imponerande stil. I kvartsfinalen fick Portugal ett lättare motstånd och gjorde vad dem skulle mot Tjeckien i en match där Portugal dominerade. Det är Christiano Ronaldo, som gjort 3 mål hittills i detta fotbolls-EM, som är den som förväntas skapa oro för spanjorerna.
Spanien är storfavoriten att vinna detta EM och har verkligen levt upp till favoritskapet då man imponerat med ett bra och kontrollerat spel i samtliga matcher. Man är stabila ända från målvakten till anfall. Världens bästa målvakt Casillas är statistiskt bäst i detta EM av alla målvakterna. Han har endast släppt in ett mål och det var i premiärmatchen mot Italien.
Framåt är Spanien livsfarliga och har hittills gjort 8 mål. Bara Tyskland är värre med sina 9 mål framåt.
Vi tror på att Spanien visar Europa varför man är regerande VM- och EM-mästare och tar en seger ikväll mot Portugal. Spanien har många spelare som kan avgöra en match vilket man visade i kvartsfinalen mot Frankrike där mittfältaren och kämpen Alonso steg fram och avgjorde matchen med sina 2 mål.
Vi spelar för en seger för Spanien till fina 2,00 gånger pengarna hos Bet365!
Tipstjänstens speltips - 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar