Betsafe

fredag 8 juni 2012

Möjliga EM-vinnare!

Idag startar äntligen EM och det innebär självklart att det kommer att finnas en hel intressanta spel de närmsta veckorna.
Spanien, Tyskland och Holland får ses som favoriter i detta mästerskap men oddsen som erbjuds på lagen som vinnare av EM är alldeles för låga och vi ar istället hittat två andra vinnarspel som känns klart mer intressanta.


Frankrike 
Vi tror att Frankrike kommer att göra ett bra mästerskap efter den senaste tidens fiaskon, speciellt i VM 2010,
med en rad nya spelare och en ny tränare, som spelarna verkar ha förtroende för. 
Vi tror inte att landslaget kommer att svika sitt folk än en gång och vi tror att det finns en enorm hunger inom truppen att visa vad dem kan. Bet365 erbjuder 11 gånger pengarna på Frankrike som vinnare av EM och det tycker vi helt klart är värt att testa.
Tipstjänstens speltips - Frankrike att vinna EM


Italien
Uppladdningen för den Italienska truppen har varit minst sagt turbulent till följd av den stora spelskandalen i Italien. Flera spelare som är inblandade i utredningen har skickats hem från truppen. Italien har dock varit i liknande situationer förut t.ex. 1982 och 2006. Då lyckades landslaget att samla ihop sig och verkligen prestera till max vilket resulterade i VM-guld 192 och 2006. Vi tror inte att det är någon omöjlighet med ett liknande scenario i sommar och Italienarna brukar alltid vara vassa när det gäller. Unibet erbjuder hela 18 gånger pengarna på Italien som vinnare av EM, värt att testa!
Tipstjänstens speltips - Italien att vinna EM


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar