Betsafe

onsdag 7 mars 2012

Dagens bästa spel hittar vi i Italien

Det var inte långt ifrån att vårt spel på över 3,5 mål i matchen mellan Arsenal och Milan satt igår. 3-0 redan i paus men sen blev det tyvärr inte fler mål i matchen och Milan klarade av avancemanget. Idag tar vi nya tag och har hittat dagens bästa spel i Italien.


Cesena - Catania
Jumbon Cesena går inget vidare för tillfället och laget har i princip ingen möjlighet att hålla sig kvar i Serie A nästa säsong. Cesena är inte bara det sämsta laget i Serie A, man är även det sämsta hemmalaget i Serie A och har bara lyckats plocka nio poäng på elva matcher. Ikväll gästas man av ett Catania som normalt är starka hemma men ganska usla på bortaplan. De senaste matcherna har laget dock fått en liten uppryckning och man har i sina två senaste bortamatcher vunnit mot Siena och spelat lika mot Inter. Vi tror att gästerna från Sicilien har en mycket god chans här mot ett redan avhängt Cesena som dessutom verkar komma till spel utan lagets stjärna Adrian Mutu ikväll.
Vi anser att tvåan på Catania är dagens bästa spel och spelar tvåan till det fina oddset 2,65 hos Unibet.
Tipstjänstens speltips - 2


Lycka till!

3 kommentarer:

 1. Bra rek...speciellt om Mutu saknas för hemmalaget.

  SvaraRadera
 2. Vart har du hittat infon om att Mutu saknas? Det jag läst säger precis tvärt om nämligen.. Har spelat på Ö2,5

  SvaraRadera
 3. Hej, tack för era kommentarer.

  Tyvärr så blev det ingen vinst trots en man mer i 70 min.

  Angående infon om Mutu så stod det på Cesenas hemsida under dagen att han inte skulle spela. Det visade ju sig dock inte stämma.

  Men men nya tag idag och vi kommer med tips på Europa League senare under eftermiddagen.

  SvaraRadera