Betsafe

tisdag 6 mars 2012

Bra spel ikväll i Champions League!

Arsenal - Milan
Då var det dags för returmötet mellan Arsenal - Milan och det är två formstarka lag som möts ikväll. Arsenal har sen storförlusten i Milano lyft sitt spel rejält och vann sist i ligan en svår bortamatch mot Liverpool och det är framför allt Robin van Persie som har gett laget ett rejält ansiktslyft med sitt bländande offensiva spel. Robin van Persie har visat sin målfarlighet vid flertal tillfällen och det är ingen tillfällighet att han leder skytteligan i Premier League.
Vår egen Zlatan Ibrahimovic är även han i en hysterisk form där han för tillfället styr, dominerar och levererar assist och mål för sitt Milan i princip varje match.
Vi tror på en kul och underhållande match ikväll där det inte kommer sparas på dem offensiva krafterna från Arsenals sida. Det kan i sin tur innebära luckor i Arsenal-försvaret som Zlatan och Co kommer försöka utnyttja vilket innebär att detta kan bli en målrik historia. 
Vi tycker därmed att ett överspel är på sin plats och då fegar vi inte utan vi kör fullt ut och tror på över 3,5 mål i matchen.
Vårt speltips för dagen blir Ö 3,5 mål till det fina oddset 2,62 gånger pengarna.
Tipstjänstens speltips - Ö 3,5 mål

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar