Betsafe

torsdag 9 februari 2012

Överspel i Turkiet i eftermiddag!

Idag lägger vi in ett spel som vi rekade för några dagar sen, då blev matchen inställd men den spelas nu i eftermiddag kl 15:00. Tyvärr har Bet365 sänkt oddset på över 2,5 mål i matchen då det var 2 gånger pengarna sist, men nu är sänkt till 1,80. Vi anser dock att det fortfarande finns värde i överspelet.

Büyüksehir - Kardemir Karabükspor
Här är det två målglada gäng som drabbar samman i den turkiska ligan. Hemmalaget Büyüksehir ligger på en 7:e plats i tabellen och laget har bra form med tre raka segrar. Gästerna Kardemir Karabükspor och ligans sämsta bortalag med endast en poäng på tolv matcher. Laget har dock helt ok form för dagen och har vunnit två av de senaste fyra matcherna. Det båda lagen har gemensamt är det blivit många mål i lagens senaste matcher, Büyüksehir fyra senaste har slutat:3-1, 4-2, 3-2 och 3-2 och för Kardemir har det blivit: 2-1,2-1, 2-3, 2-1 och 1-5 i de fem senaste.
Vi tror att det finns goda förutsättningar för en öppen match här med många chanser och många mål och vi plockar fram Över 2,5 mål i matchen som dagens bästa spel.
Vi spelar Ö 2,5 mål till 2 gånger pengarna hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - Ö 2,5 mål
OBS! Matchstart kl 15:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar