Betsafe

måndag 20 februari 2012

Många mål i Spanien ikväll!

Helgen var ingen höjdare för oss på Tipstjänsten, men ny vecka och nya tag och vi börjar med ett spel som vi har hittat i Spanien ikväll.


Zaragoza - Real Betis
Bottenmöte i Spanska Ligan då jumbon Zaragoza gästas av Betis, som ligger på en 16:e plats i tabellen. Zaragoza kommer stärkta av den oväntade segern borta mot Espanyol senast, som gav laget lite hopp om fortsatt spel i högsta divisionen även nästa säsong. Även Betis tog en viktig seger hemma mot Bilbao i den senaste omgången. 
Detta är en match som Zaragoza måste vinna om man ska ha någon realistisk chans att klara av nytt kontrakt till nästa säsong och vi tror därför vi kommer att få se ett väldigt offensivt hemmalag som egentligen inte har mycket att förlora, utan måste framåt och göra mål. Detta kommer att leda till en rad fina omställningsmöjligheter för gästerna och vi tror på en hård och fartfylld match med en hel del mål.
Därför anser vi att överspelet på över 2,5 mål matchen är dagens bästa spel och spelar Ö 2,5 mål i matchen till oddset 2,10 hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - Ö 2,5 mål


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar