Betsafe

lördag 14 januari 2012

Vårt bästa speltips - Valencia hcp-1!

Vårt speltips för dagen hittar vi i spanska ligan och lägger dagens bästa spel på Valencia. Handicap-spelet till 2,25 gånger pengarna är helt klart dagens bästa speltips.

Valencia - Real Sociedad
Valencia är som vanligt med i toppen av spanska ligan och slåss om tredjeplatsen efter Real Madrid och Barcelona. Men Valencia är "bara" fyra poäng efter tvåan Barcelona så det är inte helt omöjligt för Valencia att till slut lyckas med en andraplats i Spanska ligan efter Real Madrid. Man anses av många vara Spaniens tredje bästa lag sen flera år tillbaka så en andraplats i ligan hade säkert gjort många Valencia-fans väldigt lyckliga.
Valencia har en väldigt bra form för dagen. Förlusten senast borta mot Sevilla i spanska cupen ska inte ses som alltför allvarlig eftersom man ändå avancerade till en kvartsfinal i spanska cupen tack vare bortamålet som man lyckades få med sig. Valencia saknar dock målspottaren Soldado p.g.a. avstängning och viktige mittfältaren Abelda men man har flera fullgoda ersättare och yngre talanger i truppen som tidigare har visat att dem kan leverera vid behov. Soldado har dessutom missat totalt fyra matcher sen han kom till Valencia varav man vunnit samtliga. 
Valencia kommer dominera denna matchen då dem möter ett Real Sociedad med ett rejält sänkt självförtroende efter den svidande förlusten senast med 6-1 borta mot Mallorca i spanska cupen. Valencia är dessutom urstarka hemma och möter ett svagt bortalag.
Vi lägger vårt speltips på Valencia som vi tror vinner med minst 2 måls marginal och spelar hcp -1 som dagens bästa spel till det fina oddset 2,25 hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - 2 hcp -1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar