Betsafe

fredag 6 januari 2012

Vårt bästa speltips idag är Vänersborg!

Dagens bästa speltips är, enligt oss på Tipstjänsten, Vänersborg i bandyns Elitserie till ett väldigt bra odds. 2,60 gånger pengarna är taget på Vänersborg i dagens Vänersderby mot tippade topplaget Villa-Lidköping som vårt enda speltips och dagens bästa spel.

Vänersborg - Villa-Lidköping  (Start 17:00)

Ännu ett Vänersderby väntar i dag då Vänersborg tar emot Villa-Lidköping. Vänersborg vann förra mötet på annandags jul med 4-3 borta mot Villa-Lidköping så man får räkna med att "gästerna" är rejält revanchsugna.
Vänersborg visade sist att man kan slå vilket lag som helst i Elitserien i Bandy då man överraskande vann över självaste Sandviken hemma med 4-2.
Formen är lite upp och ner hos bortalaget och med tanke på att hemmalaget vann senast mot mästarna Sandviken så lär självförtroendet vara på topp till dagens match. Räkna även med ett psykologiskt övertag för Vänersborg som vann förra mötet mot Villa-Lidköping.
Vi tror därmed på ännu en imponerande seger för Vänersborg till det fina oddset 2,60 hos Unibet och spelar alltså ettan som dagens bästa speltips.
Tipstjänstens speltips - 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar