Betsafe

söndag 15 januari 2012

Två bra spel i Serie A idag!

Gårdagens spel på Valencia var en ordentlig missräkning då Valencia oväntat förlorade hemma mot Real Sociedad med 1-0. Men vi tar nya tag idag och har hittat två mycket bra spel i Serie A.


Cesena - Novara
Riktigt bottenmöte i Serie A då 18:e placerade Novara gästar 19:e placerade Cesena. Inget av lagen har någon vidare form för tillfället men vi tycker att Cesena har sett lite bättre ut den senaste tiden. Novara är seriens sämsta bortalag med endast två inspelade poäng på åtta matcher. Cesena är seriens näst sämsta hemmalag och man har endast tagit en seger på åtta försök. Vi har dock en känsla för Cesena här och vi tror att det kan vara ett bra läge för lagets andra hemmaseger för säsongen. Vi tror på en jämn och tät tillställning men att Cesena drar det längsta strået till slut, möjligen med Adrian Mutu som matchvinnare. Vi spelar ettan till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänstens speltips - 1


Chievo - Palermo
Palermo har verkligen usel form för dagen och laget har bara tagit två poäng på de senaste sex matcherna. Laget tar dessutom nästan alla sina poäng hemma på Sicilien, 18 av 21 poäng är inspelade på hemmaplan. Med endast tre inspelade poäng på nio bortamatcher är man näst sämst i ligan på bortaplan, endast Novara är sämre med två poäng. Det är också värt att notera att Palermo har sett väldigt uddlöst ut i bortaspelet och endast mäktat med två mål på nio matcher.
Chievo har sett stabila ut på hemmaplan under säsongen med endast en förlust på åtta matcher. Chievo har även betydligt bättre form med tre vinster på de fyra senaste hemmamatcherna. Vi tror att detta mötet kommer att sluta med seger för hemmalaget och Palermo får vänta ett tag till på första segern utanför Sicilien.
Vi spelar ettan till oddset 2,10 hos Bet365.
Tipstjänstens speltips - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar