Betsafe

måndag 2 januari 2012

Dagens bästa spel är Arsenal!

Tidiga matcher idag i Premier League men vi siktar istället in oss på Fulham-Arsenal som spelas något senare på kvällen med start 18:30. 
Häng med oss och ta del av dagens bästa spel från Tipstjänsten som börjar 2012 med ett hett speltips på Arsenal till fina 2,00 gånger pengarna.

Fulham - Arsenal
Kvällens "sena" match i Premier League är ett Londonderby där hemmalaget Fulham tar emot ett Arsenal i from.
Fulham kryssade i sin senaste match då man spelade 1-1 borta mot Norwich medan Arsenal vann hemma mot QPR med 1-0 efter ett mål av målspottaren van Persie.
I Fulham saknas Bobby Zamora och målfarliga Andy Johnson som alltid är en tillgång för laget med sin tyngd. Amerikanaren Clint Dempsey får då förmodligen starta på topp.I Arsenal saknas fortfarande Sagna och Gibbs p.g.a. skador. Arshavin gjorde ett piggt inhopp sist och kan kanske bli belönad med en plats i startelvan i kvällens match.
Vi tror på en seger för bortalaget Arsenal och kanske ännu ett mål av Robin van Persie. Vårt speltips och dagens bästa spel är alltså en tvåa till oddset 2,00 hos Unibet!
Tipstjänstens speltips - 2

2 kommentarer:

  1. Jäkligt surt med Arsenal igår :/ Hade inte Djorou blivit utvisad hade Gunners klarat av det tror jag.

    Bara att ta nya tag :)

    SvaraRadera
  2. Ja det var verkligen surt. Och det är typiskt att det är just Zamora som avgör som jag trodde skulle missa matchen p.g.a. skada. Tydligen testade dem honom ganska sent och beslutade att han kunde spela. Rätt beslut för Fulham :-)!

    SvaraRadera