Betsafe

söndag 11 december 2011

Tottenham, dagens bästa spel!

Vårt bästa spel för dagen är vårt speltips på Tottenham! Ett Tottenham i toppform tar sjunde raka segern i Premier League idag trots bortaplan mot svårslagna Stoke och är dagens bästa spel.
Häng med!

Stoke - Tottenham
Hemmalaget Stoke tar emot topplaget Tottenham som lyckats få sina spelare att dra åt samma håll, vilket dem visat i sina matcher med väldigt fina resultat.
Tottenham har en hysterisk fin form i ligan och har lyckats rada upp segrarna sista tiden. Man har sex raka vinster i Premier League och är på väg mot en väldigt fin säsong där ett ligaguld numera anses vara en möjlighet för Tottenham. 
Stoke har två raka vinster i Premier League och vann senast en svår match borta mot Everton med 1-0. Stoke är normalt väldigt svårslagna på sin hemmaplan med vi litar ändå på Tottenham som är ett mycket bättre lag och har många individuellt skickligare spelare i laget än Stoke.
I Tottenham råder det dock lite osäkerhet p.g.a. lättare skador på nyckelspelarna Ledley King, Jermain Defoe och Gareth Bale. Målgörarna Defoe och Gareth Bale uppges dock vara igång igen med lättare träning och kommer troligtvis få spela dagens svåra bortamatch. Gareth Bale är i en grymt bra form för dagen och har gjort fyra mål och fyra assist på fem matcher i ligan, vilket är mycket imponerande. Ersättaren till Ledley King, ifall han inte kommer till spel, blir troligen William Gallas. 
Nyckelspelarna i Stoke får anses vara före detta Tottenham-spelarna Peter Crouch och Jonathan Woodgate som lämnade Tottenham för Stoke inför säsongen. Peter Crouch är säkert hur taggad som helst att få göra ett mål på sin gamla arbetsgivare Tottenham.  
Men som sagt så anser vi att Tottenham är ett mycket starkare och skickligare lag och har dessutom en fin segersvit som man vill förlänga till sju raka segrar i engelska ligan. Tottenham har även, förutom tidigare nämnda nyckelspelare, Lennon, Modric, van der Vaart och pånyttfödda Adebayor att förlita sig på till ännu en viktig tre-poängare i jakten på ett ligaguld. Detta är dagens bästa spel och ett väldigt bra speltips!

Vi spelar på tvåan Tottenham till det fina oddset 2,05 hos Unibet och har detta som dagens bästa spel!
Tipstjänsten tippar - 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar