Betsafe

lördag 3 december 2011

Söndagstips från Tipstjänsten

Gårdagen var ingen höjdare då Southampton oväntat förlorade mot Doncaster. Idag tar vi nya tag och har hittat två väldigt intressanta spel, ett i Spanien och ett i Italien.


Granada - Real Zaragoza
Bottenmöte i Spanien där det skiljer två poäng mellan lagen. Granada ligger på 16:e plats med 12 poäng och Zaragoza ligger sist i tabellen med 10 poäng. Granada har sett väldigt bra ut de senaste matcherna och man har lyckats vinna mot både Sevilla och Athletic Bilbao. Zaragoza däremot har usel form och laget har bara tagit en poäng på de sex senaste matcherna. Vi anser att Zaragoza solklart är ett av de sämsta lagen i ligan och antagligen kommer åka ner vid säsongens slut. Vi tror även att laget åker på en ny förlust här mot ett taggat och formstarkt Granada och vi spelar ettan till oddset 2,05 hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar - 1

Parma - Palermo

Parma har sett väldigt bra ut i år och det är framförallt på hemmaplan som laget visat upp ett riktigt bra spel, man har även tagit fyra segrar på sex hemmamatcher. Palermo har varit fantastiska i år hemma på Sicilien där laget tagit sex segrar på sex matcher, det enda laget i Serie A tillsammans med Udinese som har full pott på hemmaplan. När laget lämnar Sicilien blir det ett helt annat och på bortaplan har man endast lyckats spela till sig en enda poäng på på sex matcher, sämst i Serie A, och laget har ännu inte lyckats göra ett enda mål på bortaplan. Vi tror därför starkt på Parma i denna matchen och de tre senaste mötena lagen emellan i Parma har slutat med hemmaseger. Vi spelar ettan till oddset 2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar