Betsafe

fredag 2 december 2011

Seger för Leverkusen ikväll!

Gårdagen slutade ungefär plus minus noll då Schalke visserligen vann sin match, men man lyckades bara vinna med ett måls marginal. Besiktas gjorde vad dem skulle även om det satt långt inne och man tappade en 2-0 ledning under matchens gång men lyckades göra 3-2 i slutminuterna och spelet satt som det skulle.


Bayer Leverkusen - Hoffenheim
Leverkusen har helt ok form för dagen och laget har fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna. Senast vann man hemma mot Chelsea i Champions League med 2-1. Hoffenheim hör till de lag med sämst form i ligan och borta spelet har varit dåligt under hela säsongen då man har två segrar och fem förluster på sju matcher. Vi tror på en ny förlust för Hoffenheim här och att det blir en ny hemmaseger för normalt hemmastarka Leverkusen känns som ett bra spel till oddset 1,75 hos Unibet. 
OBS! Unibet har ett erbjudande idag på matchen Leverkusen - Hoffenheim, om man missar det spel man lägger på matchen så betalar Unibet tillbaks 33% av insatsen. Kan vara värt att testa! Är du inte redan kund hos Unibet - Bli kund här!
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar