Betsafe

lördag 10 december 2011

Lördagstips från Tipstjänsten!

Målfesten uteblev i Holland igår och vårt speltips var ingen höjdare. Nya tag idag och kvällens höjdare är självklart mötet Real Madrid - Barcelona, vi väljer dock att avstå spel på just den matchen men har hittat flera andra intressanta matcher som vi väljer som dagens bästa spel. Våra speltips för dagen hittar ni nedan som dagens bästa spel.


Real Betis - Valencia
Efter nykomlingen Betis starka inledning på säsongen är laget nu inne i en väldigt djup formsvacka och laget har endast tagit en poäng på de tio senaste matcherna. Vi tror att lagets kräftgång fortsätter här mot ett Valencia som gjort en väldigt bra säsong i ligan så här långt. Laget missade avancemang i Champions Leauge i veckan då man förlorade borta mot Chelsea. Vi tror därför att det är ett väldigt taggat och revansch suget Valencia som kommer till spel här och vi tror att det leder till lagets femte bortaseger här med en glödhet Roberto Soldado på topp och vårt speltips kommer sitta som en smäck. 
Vi spelar tvåan till oddset 2,30 hos Betsafe och detta är ett av våra "dagens bästa spel".
Tipstjänsten tippar - 2


Alcorcon - Celta Vigo
Två lag som ligger jämt i ligan, två poäng skiljer till Celta Vigos fördel. Alcorocon är normalt sett ett av ligans bästa hemmalag och man har fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna. Celta Vigo har varit lika bra hemma som borta i år med 13 inspelade poäng på bortaplan och 13 poäng på hemmaplan. Vi har dock en bra känsla för ett speltips på ettan Alcorcon i den här matchen och vi anser att dem känns lite hetare och lockas av oddset på en hemmaseger här. Vi spelar ettan till oddset 2,40 hos Bet365 som ett av dagens bästa spel.
Tipstjänsten tippar - 1


Bochum - Düsseldorf
I Bundesliga 2 imponerar Düsseldorf stort och toppar tabellen, laget är dessutom obesegrat efter 17 matcher. På lagets 10 senaste matcher har 8 slutat med Düsseldorf seger. Bochum ligger i mitten av tabellen och laget har varit väldigt ojämnt så här långt med hela nio förluster, varav fem har kommit på hemmaplan. Bochums form är inte heller på topp med tre förluster på de sista fem matcherna. Man vann dock stort hemma Aue senast med hela 6-0. Vi tror dock att Bochum är numret för litet här och vi tror på en ny seger för Düsseldorf som ångar på mot Bundesliga och vårt speltips på tvåan rekommenderas starkt. Vi spelar tvåan till oddset 2,25 hos Unibet och konstaterar att det är ett bra speltips.
Tipstjänsten tippar - 2


Mainz - Hamburg
Hamburg har efter en bedrövlig inledning på säsongen äntligen fått igång sitt spel och är nu ett av de formstarkaste lagen i Bundesliga. Mainz ligger på en 14:e plats i tabellen och laget har fem förluster på hemmaplan så hör långt. Även om Hamburgs bortafacit den här säsongen inte är särskilt imponerande så känns som om laget bör ha en god chans här, då man har ett betydligt bättre spelarmaterial än Mainz samtidigt som man har en positiv formkurva i klubben. Vi anser att oddset på tvåan är alldeles för högt för att inte prova och vårt speltips på Hamburg är ett av dagens bästa spel till oddset 3,20 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar