Betsafe

lördag 31 december 2011

Gott nytt år med dagens bästa speltips!

Det har varit ett ganska bra år trots en del svackor som tillfälligt kommit i vägen för våra vinster. Tolvslaget närmar och snart är det ett nytt år och 2012 som gäller. Det är då vi på Tipstjänsten verkligen ska visa var skåpet ska stå och leverera nätets bästa speltips med dem hetaste analyserna och med dem mest attraktiva oddsen. 
Så med detta sista speltips och bästa speltips för dagen vill vi önska er alla ett Gott Nytt År och samtidigt tacka er för detta året.

Arsenal - QP Rangers
Arsenal har inte rosat marknaden precis den sista tiden men vi tror att dem kommer visa här att dem är flera klasser bättre än gästerna QPR.
Arsenal har bättre spelare än bortalaget på varenda position i laget och har individuellt överlägset skickligare spelare, som t.ex. Arteta, Walcott, och van Persie med flera.
Arsenal har Sagna, Gibbs och Santos borta p.g.a. skador men har andra duktiga ersättare på samtliga positioner. Dessutom har man målfarliga Arshavin på bänken som säkert kommer göra ett superinhopp med ett mål som följd.
Vi tror att Arsenal kommer vinna denna sista match för året överlägset och med minst 2 måls marginal. 
Vi spelar hcp -2 på Arsenal som dagens bästa spel och oddset hittar vi hos Bet365 till 2,50 gånger pengarna!
Tipstjänstens speltips - Arsenal hcp -2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar