Betsafe

torsdag 1 december 2011

Två heta speltips i Europa Leauge som gäller ikväll som dagens bästa spel!

Två fina speltips levereras här till er från oss på Tipstjänsten! Här kommer dagens bästa spel som vi hittat bland kvällens matcher i Europa League:

Maccabi Tel Aviv - Besiktas
Vårt första speltips för dagen hittar vi i Israel!
Maccabi är helt avhängda i gruppen med endast en poäng. Formen för dagen är usel och laget har endast en seger på de tio senaste matcherna. Besiktas har betydligt mer att spela för ikväll då man ligger tvåa i gruppen, en poäng före Dynamo Kiev. Besiktas har ett väldigt spännande lag men det är långt ifrån alltid som man får det att stämma. Vi anser dock att Besiktas är det betydligt bättre laget här och man bör ha en god vinstchans mot ett uppgivet och formsvagt hemmalag. Vi spelar tvåan till oddset 1,95 hos Unibet som ett av dagens bästa spel.
Tipstjänsten tippar - 2


Schalke 04 - Steua Bukarest
Vårt andra speltips för dagen har vi hittat i Tyskland!
Schalke säkrar avancemanget vid en seger i kvällen match och laget kommer att ställa upp med bästa möjliga elva inför sina passionerade hemmasupportrar. För motståndet står Steua Bukarest som känns som ett betydligt sämre lag. Laget har förvisso fortfarande chans på avancemang men det ska mycket till och vi tror inte särskilt mycket på rumänerna här. Bukarest är även usla hemma och laget har tio raka bortamatcher utan seger. Schalke har börjat få ordning på sitt hemmaspel och man har fyra segrar på de sex senaste och vi tror på en ny seger här. Med de målfarliga herrarna Raúl och Huntelaar på topp tror vi det kan rinna iväg här och Schalke vinner detta med minst två mål. Vi spelar ettan hcp-1 till oddset 1,84 hos Unibet som ett av dagens bästa spel.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar