Betsafe

onsdag 16 november 2011

Två bra NHL-spel i natt!

Utbudet är som vanligt ganska tråkigt nu när det har varit landslagsuppehåll för fotbollen. Mest hockeyallsvenskan och bandy idag, vi håller oss dock borta ifrån dessa och lägger fokus på nattens NHL matcher där vi hittat två intressanta spel.


Montreal - Carolina
Carolina har för tillfället sämst form i hela NHL med endast en seger på de sex senaste matcherna. Laget har även fem raka förluster på borta is och spelet ser inte alls bra ut. Montreal har lite bättre form för dagen med tre segrar på de sex senaste. Vi tror att Montreal har en mycket bra segerchans här och tycker att oddset på 2,20 som bjuds hos Unibet är riktigt bra och värt att testa.
Tipstjänsten tippar - 1


Buffalo - New Jersey
Två lag med bra form som drabbar samman här. Buffalo har fem segrar på de sex senaste och New Jersey har fyra. Buffalo går in i den här matchen med bra självförtroende efter tre raka segrar, senast en klar 5-1 seger mot Ottawa. New Jersey åkte på en tung förlust senast mot Boston och laget har haft en hel del täta och tunga matcher den senaste tiden. Vi tror att New Jersey kan vara lite tröttkörda samtidigt som Buffalo är fyllt av positiv energi och det tror vi kommer leda till en Buffalo seger. Vi spelar ettan till oddset 1,92.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar