Betsafe

lördag 12 november 2011

Pescara är dagens bästa spel!

Vårt chansspel på Bosnien gick inte in igår då matchen slutade 0-0 och Portugal har nu ett bra läge inför returen. Idag är utbudet väldigt begränsat förutom en massa matcher i FA-Cupen. Vi håller oss dock borta från den cupen och riktar fokus mot Serie B och Segunda Divisíon i Spanien, häng med!


Pescara - Padova
Toppmatch i Serie B där tvåan gästas av fyran. Pescara har gått riktigt bra och hade fem raka segrar innan man förlorade borta mot Livorno senast. Hemmaspelet har dock varit fläckfritt och laget är det enda i serien som har full pott på hemmaplan, sex vinster på sex matcher och 18-7 i målskillnad på dessa. Padova har varit lite mer ojämna och det är framförallt bortaspelet som inte riktigt stämt, endast två segrar på sju försök. Vi tror att Pescara kommer vara det bättre laget är och bör ha en riktigt god vinstchans. Oddset på ettan 2,10 hos Unibet känns lockande.
Tipstjänsten tippar - 1


Alcorcon - Gimnastic 
Alcorcon gästas här av nästjumbon Gimnastic som haft en väldigt tuff start på säsongen och laget tog sin första seger på tolv matcher senast mot Sabadell. Alcorcon borta känns dock som en betydligt svårare match för laget från Tarragona. Alcorcon brukar vara ett väldigt stabilt hemmalag, och laget har för tillfället tre raka hemmasegrar. Vi tror på ännu en Alcorcon seger här och spelar ettan utan att tveka till oddset 1,75 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar