Betsafe

lördag 26 november 2011

Ny Valencia seger att vänta!

Äntligen har vi hittat det rätta flytet i våra spel igen och har nu satt våra spel fyra dagar i rad. Vi hoppas på även en femte idag, häng med!


Rayo Vallecano - Valencia
Nykomlingen Rayo Vallecano har haft en riktigt fin inledning på säsongen och laget ligger mitt i tabellen med fyra vinster, fyra oavgjorda och fyra förluster på de tolv inledande matcherna. 
Ikväll gästas man av ett väldigt formstarkt Valencia som har fem segrar på lagets sex senaste matcher, enda förlusten kom mot Real Madrid. Samtidigt kommer laget väldigt stärkt från utklassningen mot Genk i Champions League i veckan då Valencia vann med hela 7-0. Spelet ser för tillfället väldigt bra ut och på topp har man den extremt målfarlige och formstarke Roberto Soldado. Valencia känns i dagsläget som det självklara tredje laget i Spanien för tillfället, efter de två giganterna Real Madrid och Barcelona, och vi tror att kvaliteterna absolut räcker till för en bortaseger här. Vi tycker att oddset på tvåan är i överkant och spelar den till oddset 2,20 hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar