Betsafe

onsdag 30 november 2011

Ny storförlust för Malmö FF ikväll är dagens bästa spel!

Efter 7 raka speltips som vi på Tipstjänsten lyckats pricka rätt så missade vi tyvärr gårdagens speltips, överspel, och vår fina svit med speltips bröts.  Men vi inleder ikväll en ny segerrad med speltips med ett fint odds på hcp-spel till oddset 2,30 då vi förväntar oss att Alkmaar vinner stort mot Malmö FF trots bortaplan. Detts speltips har vi som dagens bästa spel!
Häng med oss!

Malmö FF - AZ Alkmaar
Malmö FF har förlorat samtliga matcher i Europa League och har hittills inte visat upp något bra spel i turneringen. Man förlorade förra mötet mot Alkmaar ganska stort och man såg klart och tydligt att det var klasskillnad. 
Holländarna Alkmaar ligger tvåa i gruppen och kommer med sitt offensiva spel se till så att det blir många bollar i Malmös nät. Man saknar visserligen slitvargen och kämpen Pontus Wernblom som är avstängd men har många bra spelare i laget som kan göra mål för holländarna. 
Vi tror på en ny storförlust för hemmalaget Malmö FF och vårt speltips är att Alkmaar vinner med minst 2 mål så hcp-spelet är taget till det fina oddset 2,30 hos Unibet som dagens bästa spel.
Tipstjänsten tippar - 2 hcp-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar