Betsafe

torsdag 17 november 2011

NHL som gäller i natt!

Äntligen blev det lite plus på kontot efter gårdagens spel och vi hoppas att det är början på vändningen. Även idag är utbudet väldigt magert och vi lägger fokus på några av nattens NHL-matcher, häng med!


Minnesota - Colorado
Minnesota har sett bra ut den senaste tiden och laget har fyra segrar på de sex senaste. Colorado däremot har usel form med endast en seger på de fem senaste. Minnesota har även vunnit sina tre senaste hemmamatcher medan Colorado förlorat fyra raka bortamatcher. Det känns som om Minnesota har en mycket god vinstchans här och vi spelar ettan till oddset 2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Tampa Bay - Pittsburgh
Tampa kommer från två raka förluster, i vilka laget har sett väldigt blekt ut. Dessa båda förluster har dock kommit på borta is och nu återvänder laget hem inför nattens match mot Pittsburgh. På hemma is är Tampa ett helt annat lag och man har imponerande fem raka hemmasegrar. Pittsburgh har hyfsad form och vann senast mot Colorado. Borta spelet har dock inte varit så imponerande och laget har bara en seger på de fyra senaste borta matcherna.
Vi tror att vi kommer få se ett Tampa med ny energi i natt inför hemmafansen och vi bedömer deras vinstchans som mycket god. Vi spelar ettan till det fina oddset 2,50 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar