Betsafe

lördag 5 november 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

 Här kommer dagens bästa spel från Tipstjänsten.

1860 München - Bochum
Två lag som verkligen har blandat och gett så här långt under säsongen. 1860 München har dock sett väldigt stabila ut i sitt hemmaspel med fyra vinster och bara en förlust på sex matcher. Bochum har inte allt sett lika bra ut som dem brukar under inledningen av säsongen och bortaspelet har varit riktigt dåligt med bara en seger på sex försök. Vi tror att München har en väldigt bra chans att gå segrande här och spelar ettan till oddset 2,15 hos Unibet.
OBS! Matchen börjar redan kl 13:00.
Tipstjänsten tippar - 1


Newcastle - Everton
Newcastel har verkligen imponerat i inledningen av säsongen och är det enda lag, tillsammans med Manchester City, som ännu inte förlorat. Everton har inte imponerat så här långt och verkar inte riktigt få spelet att stämma. På de sex senaste matcherna har det bara blivit en vinst, det ska dock sägas att laget haft ett väldigt tufft spelschema då man under oktober mött Liverpool, Chelsea, Fulham, Chelsea igen och Manchester United. Som sagt väldigt tuffa matcher och vi tror att laget kan vara rejält slitet inför dagens match.
Newcastle har som sagt gått väldigt bra och har bra form med fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste, lägg därtill den fanatiska hemmapubliken så tror vi att detta lutar åt en ny hemmaseger. Vi spelar ettan till det fina oddset 2,30 hos Bet365.
OBS! Matchen börjar kl. 13:45.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar