Betsafe

måndag 28 november 2011

Dagens bästa spel i La liga!

Igår fixade Miccoli och Co. en ny hemmaseger för sitt Palermo när man slog Fiorentina med 2-0. Precis som vi hade förväntat oss enligt vårt speltips på Palermo och segern innebar att vårt speltips ännu en gång satt som den skulle. Vi har ett riktigt grymt flyt med våra speltips för tillfället på Tipstjänsten med 6 raka speltips som gått vår väg och idag siktar vi på att få in vårt 7;e raka speltips.
Häng med oss och ta del av dagens bästa spel!


Malaga - Villareal
Vårt enda speltips och därav dagens bästa spel hittade vi i Malaga!
Malaga har stora resurser bakom sig tack vare alla investerade oljepengar från oljeshejken Al-Thanis. Malaga har sedan 1 år tillbaka Manuel Pellegrini som tränare och har köpt in välbekanta namn i laget som ska försöka få ut Malaga i europa och slåss mot dem europeiska topplagen. Det kan man kanske lyckas med spelare som van Nistelrooy, Jérémy Toulalan, Baptista, Martín Demichelis m.fl. 
Villareal har varit en besvikelse så här långt både i ligan och i Champions League och har dessutom haft otur med många skador på viktiga spelare. Rossi och Nilmar är två av dem som saknas i Villareal p.g.a. skador och normalt sett är dem även två av lagets viktigaste spelare.

I Malaga saknas Baptista som är skadad men man har andra duktiga och talangfulla spelare som utan problem kan fylla platsen i anfallet. S
peltipset är alltså givet för vår del då vi satsar på Malaga som vårt enda speltips för dagen och även som dagens bästa spel.
Vi tror hårt på en seger för Malaga hemma mot Villareal och spelar ettan till oddset 1,72 hos Unibet som dagens bästa spel!
Tipstjänsten tippar - 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar