Betsafe

tisdag 1 november 2011

Dags för Champions League ikväll där vi tror stenhårt på Arsenal!

Då är det åter dags för Champions League ikväll och vi på Tipstjänsten ser Arsenal som ett väldigt bra spel. Crystal Palace har ett för bra odds för att ignoreras så dem hoppas vi också på ikväll. Kanske dyker vi upp lite senare med ett par andra heta speltips, så håll utkik och lycka till.

Arsenal - Marseille
Arsenal tar ikväll emot Marseille i Champions Leauge och då är det stor fördel Arsenal som slog Marseille på bortaplan i förra mötet för två veckor sedan.
Arsenal har spelat upp sig rejält sista tiden och visar upp en fantastisk form där man bl.a. imponerade stort med bortasegern över Chelsea i ligan sist. En seger med 5-3 borta mot Chelsea tyder på styrka i hemmalaget Arsenal och vi ser inte att ska tappa poäng ikväll i denna viktiga match i Champions League. 
Det har gått väldigt bra för Marseille i ligan och i Champions League är man tvåa i gruppen med bara en poäng efter Arsenal. Men i och med att man förlorade hemmamatchen sist mot Arsenal så ser vi hemmalaget som en vinnare i kvällens match. 
Arsenals Wenger kommer absolut inte underskatta Marseille och kommer troligtvis ställa upp med starkast möjliga startelva med bl.a. formstarka Robin Van Persie på topp.
Oddset på Arsenal,1,80 hos Unibet, är väldigt bra och synas av oss på Tipstjänsten!
Tipstjänsten tippar - 1

Crystal Palace - Portsmouth
Crystal Palace har en väldigt fin form för dagen med en förlustfri svit på sju matcher i ligan. Dem har imponerat ordentligt sista tiden tack vare ett stabilt försvarsspel. Crystal Palace har inte släppt in något mål på dem fem senaste matcherna.
Bortalaget Portsmouth är väldigt starka på hemmaplan men borta är dem helt usla vilket har visat sig i resultaten. På dem fem senaste bortamatcherna har dem lyckats förlora samtliga vilket visar hur svaga dem är på bortaplan. 
Oddset på ettan är för bra för att inte spelas så vi tvekar inte utan tippar att Crystal Palace vinner detta till 2,25 gånger pengarna hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar