Betsafe

torsdag 6 oktober 2011

Torsdagens bästa spel från Tipstjänsten

Gårdagen var bra då vårt enda spel satt som det skulle till 1,70 gånger pengarna. Så ett fint plus i kassan igår alltså. Idag har vi inget jätteutbud att välja från men har ändå lyckats hitta ett par spel som vi tycker ser intressanta ut. Häng med!


Linköping - Frölunda
Två lag som inte har inlett säsongen alltför imponerande, Linköping har bara två segrar på de sex senaste matcherna. Båda dessa segrar har kommit på hemmais där Linköping normalt sett är väldigt starka. Frölunda har verkligen blandat och gett så här långt och vi tror att Göteborgarna kommer att få det riktigt tufft ikväll. Det är helt enkelt dags för Linköping att börja vinna och statistiken talar för hemmalaget, av de senaste åtta möten lagen emellan i Linköping har sju stycken slutat med hemmaseger. Dags för ännu en hemmaseger idag.
Vi spelar ettan till oddset 2,00 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Kroatien U21 - Spanien U21
U21 EM-kval där Kroatien har inlett riktigt dåligt med två förluster och 0-5 i målskillnad. Spaniens U21 lag går däremot som tåget, precis som det riktiga landslaget, och har sex raka segrar och inlett EM-Kvalet med två raka segrar och 9-2 i målskillnad. Vi tror Spanjorerna kommer fortsätta sitt segertåg och Kroatien blir nästa offer. Vi tror på en komfortabel bortaseger med minst 2 mål och spelar tvåan med 1-0 i hcp till oddset 2,05 hos Betsson.
Tipstjänsten tippar - 2 hcp 1-0


Lycka till!

1 kommentar: