Betsafe

måndag 10 oktober 2011

Superettan idag igen!

Vårt tips satt fint igår då Ljungskile vann borta med 4-1 och hcp-spelet gick in till fina 2,23 gånger pengarna. Idag satsar vi vidare med Superettan och en bortaseger för Sundsvall.
Häng med!

Falkenberg - Sundsvall
Man brukar nästan aldrig vara säker på bortalaget i en fotbollsmatch om det inte handlar om Barcelona mot vilket lag som helst i La Liga, förutom Real Madrid. Men här vågar vi faktiskt påstå att Sundsvall helt säkert vinner denna bortamatch mot mittenlaget Falkenberg. 
Sundvall leder Superettan trots samma poäng som Ängelholm, som man utklassade i förra matchen hemma med hela 6-0 och därmed visade oss alla att man är alldeles för bra för Superettan. Man har mycket bättre målskillnad än Ängelholm som vann sin match igår och har därmed en match mer spelad än Sundsvall.
Det är endast tre matcher kvar av Superettan och Sundsvall kommer satsa allt för att hålla undan i toppen av tabellen och nå Allsvenskan med en direktplacering vilket vi tror att dem lyckas med. Falkenberg har två raka vinster hemma, men det har varit mot mediokert motstånd. Sundsvall har tre raka bortasegrar och har även ett psykologiskt övertag då man vunnit dem två senaste mötena borta mot Falkenberg. Falkenberg är dessutom ett av dem sämre hemmalagen i Superettan så hemmaplan är inte någon fördel för dem enligt tabellen.
Tipstjänsten tippar - 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar