Betsafe

söndag 2 oktober 2011

Söndagstips från Tipstjänsten

Leverkusen gjorde sitt jobb och vann igår. Villareal däremot motsvarade inte alls våra förväntningar och mäktade bara med 2-2 hemma mot Zaragoza så det blev ett litet minus i kassan igår, men det tar vi igen idag!


Karlsruhe - Greuther Fürth
Karlsruhe har inlett säsongen mycket dåligt och laget har dessutom usel form med en inspelad poäng på lagets sex senaste matcher. Greuther Fürth däremot ser väldigt starka ut och delar ledningen. Formen ser väldigt bra ut och man har tagit sju segra på nio matcher. Intressant att notera är också att Greuther Fürth släppt in minst mål i ligan medan Karlsruhe släppt in näst flest. Vi spelar på Greuther Fürth här trots bortaplan, då vi anser att laget är betydligt bättre än sina motståndare idag. Tvåan spelas till oddset 1,80 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Palermo - Siena
Palermo har två vinster hemma av två möjliga och är som vanligt väldigt starka hemma på Sicilien där man kan slå vilket lag som helst. Man vann i öppningsmatchen hemma mot Inter med 4-3 och imponerade stort i den matchen.
Siena har även dem imponerat hittills i Serie A med endast en förlust på de första fyra matcherna. 
Vi anser dock att Palermo är det klart starkare laget här med bättre spelare och större bredd i truppen. Palermo vinner denna matchen med stor fördel av hemmaplan och spräcker därmed Sienas nolla på bortaplan. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 1,95.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar