Betsafe

fredag 7 oktober 2011

Schweiz vinner mot Wales!

Det blev bra klirr i kassan igår då båda våra spel gick in. 
Idag är det EM-kvalspel och då satsar vi på Schweiz som dagens bästa speltips.
Häng med oss!

Wales - Schweiz
En mycket viktig match för bortalaget Schweiz där en seger är ett måste om dem ska lyckas ta andraplatsen i gruppen. 
Wales förbundskapten Gary Speed vill dock visa att hans mannar är ett landslag att räkna med i framtiden.
Efter att ha vunnit sin första seger i gruppen hemma mot Montenegro med 2-1 förra månaden, imponerade Wales sedan mot England ett par dagar senare, trots förlusten med 1-0 på Wembley.

Wales har mittfältarna Jack Collison, Andy King och Joe Ledley skadelistan inför kvällens match. Borta p.g.a. skador är även Queens PR mittback Danny Gabbidon och Cardiffs anfallare Rob Earnshaw.
Största stjärnorna i hemmalaget är Gareth Bale, lagkaptenen Aaron Ramsey och veteranen Craig Bellamy som är ett ständigt orosmoment för försvararna.
Schweiz tränare Ottmar Hitzfeld är därmed varnad och är väl medveten om hemmalagets stjärnors kapacitet.
Schweiz är för närvarande på tredje plats i gruppen och även om de inte har någon chans för en direktkvalificering, kommer de att ha siktet fast inställt på andraplatsen och därmed en play-off plats.
Superheta Fabian Frei från Basel,
Fulham-försvararen Philippe Senderos, Juventus Stephan Lichtsteiner och 19-åriga stjärnan Xherdan Shaqiri är spelarna som Schweiz hoppas ska leda laget till en seger. Dock kommer inte veteranen (legenden) Alexander Frei inte spela då han nyligen pensionerade sig från landslagsfotboll. 

Tipstjänsten tippar - 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar