Betsafe

lördag 22 oktober 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

Idag är det fotboll som gäller och vi har hittat några riktigt bra spel i England och Spanien, häng med!


Wolverhampton – Swansea
Två lag som förväntas ligga i de nedre regionerna av Premier League och slåss om att hålla sig kvar. Bägge lagen är normalt sett ganska usla i sitt bortaspel, så poängen väntas komma på hemmaplan. Swansea är ligans sämsta bortalag hittills med noll poäng på fyra matcher. Wolves har usel form för dagen med fem raka förluster. Men ska det vända någon gång så är det idag, ska laget hänga kvar i Premier League så måste man vinna denna typen av matcher. Vi anser att hemmaplan kommer fälla avgörandet idag och spelar ettan till oddset 2,00 hos Unibet.
OBS! Matchen börjar redan kl. 13:45
Tipstjänsten tippar – 1 

Aston Villa – W.B.A.
Aston Villa har blandat och gett spelmässigt i början av säsongen och det har blivit en hel del oavgjorda matcher så här långt. Laget har dock sett ut att vara på gång den senaste tiden, trots 4-1 förlusten senast borta mot Manchester City. West Bromwich har hyfsad form för dagen med tre raka utan förlust. Vi anser dock att Aston Villa är det bättre laget här och man brukar vara starka hemma på Villa Park, ingen förlust hittills den här säsongen. Vi tror på en hemmaseger här och spelar ettan till oddset 2,05 hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar – 1

Sporting Gijón – Granada
Riktigt bottenmöte i Spanien där Sporting ligger sist med en inspelad poäng på sju matcher. Granada som ligger på en 18:e plats har lyckats spela in fem poäng, samtliga av dessa har dock kommit hemma i Granada. Det känns som det är dags för Sportings första trepoängare för säsongen här. Spelet har sett bättre och bättre ut och i de senaste två matcherna har man bara förlorat med uddamålet mot Sevilla och Barcelona. Betydligt lättare motstånd här och vi tror att nykomlingen Granada får vänta ett tag till på de första poängen på bortaplan. Ettan spelas till oddset 1,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar – 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar