Betsafe

tisdag 18 oktober 2011

Intressanta spel idag!

Idag är det många spännande matcher som spelas men vi på Tipstjänsten har först och främst hittat ett intressant spel i Hockey-Allsvenskan där vi tror och hoppas på Rögle trots bortaplan.
Häng med!

Tingsryd - Rögle
Tingsryd är sist i Hockey-allsvenskan och har varit direkt usla i sitt spel vilket har resulterat i endast fyra inspelade poäng på tio matcher. Rögle är långt ifrån sitt så bra som dem var för ett par år sedan med legenden Kenny Jönsson i laget, men man har ändå visat en uppåtgående formkurva senaste matcherna. Rögle vann sist hemma mot Allsvenskans tabelletta Västerås efter förlängning och det gjorde man efter att i matchen ha tappat en 3-0 ledning vilket tyder på styrka i laget.
Nu ställs man mot ett mycket lättare motstånd, jumbon Tingsryd, som ligger tio poäng efter Rögle i tabellen.
Rögles skadeläge har blivit mycket bättre då man till denna matchen får tillbaka Ted Brithén och Simon Olsson. Men Andrée Brendheden, Dennis Everberg och Alexander Bergström är dock fortfarande skadade. 
Tipstjänsten tippar - 2 

Manchester City - Villareral
Mycket viktigt match där båda lagen inlett Champions League spelet dåligt. City känns otroligt revansch sugna efter det att laget blev utspelat av Bayern senast. City har dock gått bra i ligan sen dess och laget känns mer och mer sammansvetsat. Det känns även som hela truppen slutit upp bakom Mancini efter Tevez incidenten mot Bayern. City toppar även Premier League och har gjort flest mål av alla hittills. Villareal känns inte alls lika heta i år som tidigare säsonger och formen är inte bra då laget inte lyckats vinna på fyra matcher, trots att man mött lag som Getafe och Zaragoza. Vi tror spanjorerna kommer att få det riktigt tufft ikväll mot ett extremt taggat hemmalag och vi tror att detta kommer sluta med en komfortabel hemmaseger med minst två mål. Vi spelar ettan med hcp-1 till oddset 2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar