Betsafe

torsdag 13 oktober 2011

Ett sargat Malmö FF tar emot Häcken ikväll!


Det är Allsvenskan ikväll som gäller och vi lägger ett kul spel på formstarka Häcken ikväll som vi anser har stor chans mot ett sargat Malmö FF.
Häng med oss!

Malmö FF - Häcken
MFF har ett mycket tufft spelschema framför sig då man ikväll möter Häcken för att två dagar senare ta sig an Djurgården IF på lördag kl.11,00 trots en massa överklaganden till SVFF. Ytterliggare två dagar senare, på måndagen,så tar man emot Syrianska så det kommer roteras friskt i Malmö-laget. Dessutom har man utöver Allsvenskan tuffa matchande ett pågående Europa-cup spel där man fortfarande jagar sin första seger i Europa League.
Mot Häcken ikväll saknar Malmö FF en del ordinarie spelare bl.a. nyförvärvet Ranegie som inte får vara med och spela mot Häcken efter en tidigare överenskommelse mellan dem båda lagen. 

Häcken har en väldigt bra form för dagen och har en förlustfri svit på åtta matcher varav dem vunnit fem av dem, och detta trots att man tappat lagets främsta målskytt för säsongen, Ranegie, till just Malmö FF.
Den som sett till att Häcken inte tappat sitt offensiva spel är Rene Makondele, som gjort 8 mål och 10 assist.  Häcken är för tillfället fyra i Allsvenska tabellen och är rätt så nöjda med det så man kommer göra allt för att behålla fjärdeplatsen.
Malmö FF saknar tre två tongivande spelare på mittfälltet, Jimmy Durmaz och Jiloan Hamad p.g.a. avstängning. Rutinerade herren Jeffrey Aubynn är också avstängd och saknas ikväll. MFF har dock en hel del ungtuppar som väntar på sin chans att få visa upp sig ordentligt och blomma ut och ikväll är ett perfekt tillfälle för MFF;s talangfulla ungdomar att visa framfötterna. 

Vi tror dock att Häckens framfart fortsätter även ikväll och mot ett sargat MFF tar man tre viktiga poäng och behåller sin fjärdeplats.
Tipstjänsten tippar - 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar