Betsafe

tisdag 11 oktober 2011

EM-Kval ikväll!

Spelet på Sundsvall satt som det skulle igår och det blev ännu en dag med plus på kontot!
Ikväll tar vi nya tag och riktar fokus mot de avgörande matcherna i EM-Kvalet, häng på!


Slovenien - Serbien
Slovenien har ingenting att spela för vilket självklart gynnar Serbien i denna matchen. Om serberna vinner så säkrar man andraplatsen i gruppen, då man för tillfället ligger en poäng efter Estland. Estland har dock spelat alla sina matcher. Så vi tror på ett extremt taggat serbiskt lag som vi dessutom anser har ett betydligt bättre lag än slovenerna. Så helt enkelt, motivation och klass vinner här! Vi spelar tvåan till oddset 1,80 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2


Kazakstan - Österrike
Kazakstan är usla och kommer att hamna sist i gruppen, oavsett hur kvällens match slutar. Österrike har ingenting att spela för heller  men laget ser väldigt intressant ut och spelar bra fotboll för tillfället. Vi tror att österrikarna kommer att avsluta kvalet snyggt mot ett svagt Kazakstan, som man är flertalet klasser bättre än. Vi spelar tvåan till oddset 1,70 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2


Irland - Armenien
Här har vi en direkt avgörande match om andraplatsen i gruppen bakom Ryssland. Vi är inte särskilt imponerade av Irland som är stora favoriter här. Spelet har inte alls fungerat sista tiden och laget har haft väldigt svårt att göra mål. På de tre senaste matcherna har man spelat 0-0 mot både Slovakien och Ryssland innan man lyckades göra två mål mot Andorra. Armenien är en positiv överraskning och laget har verkligen toppat formen just nu. Man har tre raka vinster och 11-1 i målskillnad på dessa. Detta känns som en väldigt öppen match som kan sluta hursomhelst. Därför anser vi att oddset på Armenien helt klart är i överkant och helt klart ett intressant chans spel. Vi spelar en liten slant på tvåan till oddset 5,40 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Hej, skulle behöva komma i kontakt med någon av er som ligger bakom denna sida, finns en mailadress att tillgå?

  Bästa
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotte,

  Du kan maila till info@tipstjansten.se

  mvh
  Tipstjänsten

  SvaraRadera