Betsafe

torsdag 20 oktober 2011

Elitserien ikväll!

Vi litar på Skellefteå ikväll i hockeyns Elitserie och tror på en klar seger med minst 2 måls marginal.
Häng med oss!

Skellefteå - Modo
Tabellettan Skellefteå, med 26 inspelade poäng på tolv matcher, möter här tian Modo som har endast 16 inspelade poäng på tolv matcher. 
Båda lagen har bra form då Skellefteå har tre raka vinster medan Modo, som verkar vara på uppgång, har två raka vinster.
Modo har alla sina spelare tillgängliga för matchen ikväll förutom Morten Madsen som är avstängd. 
I Skellefteå är Fredrik Styrman tillbaka för spel igen efter att ha varit skadad ett tag.
Det brukar bli många mål när dessa lagen möter varandra men vi litar mer på att hemmalaget och serieledarna Skellefteå vinner komfortabelt framför sin hemmapublik och befäster sin ledning i Elitserien.

Tipstjänsten tippar - 1

Malmö FF - Metalisk Kharkiv
MFF har som bekant haft ett extremt hektiskt spelschema med många matcher på få dagar. Man har vunnit samtliga dessa med 1-0, så formen ser stabil ut. Ikväll ställs man dock mot ett helt annat motstånd. I det Ukrainska laget kryllar det av spelskickliga brassar och argentinare. Malmö måste vinna ikväll för att ha någon chans på avancemang så det är sista chansen för dem. Malmö måste därför satsa offensivt vilket kommer leda till en rad möjligheter för gästerna. Det i kombination med en hel del trötta Malmöspelare som kanske inte kommer ha orken att ge 100 procent i defensiven gör att vi tror på en målrik tillställning och spelar över 2,5 mål till oddset 1,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - Ö 2,5 mål


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar