Betsafe

måndag 3 oktober 2011

Dagens bästa spel!

Gårdagen slutade med ungefär lika mycket på kontot som när dagen började. Greuther Fürth lyckades inte vinna sin match men däremot vann Palermo stabilt till nästan två gånger pengarna. Idag tar vi nya tag och har hittat ett par intressanta spel.

FC Trollhättan - Skövde 
Trollhättan tar här emot Skövde i fotbollens division 1 södra. Man förlorade senaste matchen borta mot serietvåan Sylvia med 3-2 men man bjöd Sylvia på ett ordentligt motstånd enligt rapporterna. 
Rikard Andersson , Martin Sund, Robin Jansson, Linus Norman, Sebastian Pettersson är borta i hemmalaget p.g.a. skador. Men i Trollhättan har man en giftig anfallare i Josef Daoud som hittills mäktat med 12 mål i ligan. Med Josef längst fram så ska Skövde hemma inte innebära alltför stora problem. Men ett offensiv tänk, som man har i hemmalaget, har även inneburit att man släppt in en hel del mål. 
Skövde är dock inte det målgladaste gänget i serien då man endast mäktat med 25 mål på totalt 22 matcher, bara Husqvarna är sämre med 20 mål. Skövde saknar dessutom teknisk skicklige mittfältaren Elvedin Kusturica och anfallaren Martin Gerhardsson (4 mål) till kvällens match p.g.a. avstängning i följd av för många gula kort.
Vi spelar därför på FC Trollhättan hos Betsson till oddset 1,65 gånger pengarna!
Tipstjänsten tippar - 1


Midtjylland - Horsens
Två lag med bra form som ikväll drabbar samman i den Danska Superligan. Midtjylland ser väldigt starka ut för tillfället och laget har spelat väldigt bra fotboll de senaste matcherna. Laget ser väldigt starkt ut hemma, där man plockar sina flesta poäng, med fyra segrar på fem matcher. För motståndet står Horsens, också ett lag med bra form, som ännu inte förlorat på bortaplan i ligaspelet. Vi tror dock att den första bortaförlusten kommer ikväll mot ett Midtjylland som brukar ha lätt hemma mot Horsens, Midtjylland har vunnit sju av de tio senaste mötena. Vi spelar ettan hos Betsafe till oddset 1,90.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar