Betsafe

lördag 1 oktober 2011

Dagens bästa spel från Tipstjänsten!

Sundsvall vann utan några som helst problem igår med hela 6-0 och det blev plus i kassan igår igen. Idag tror vi på ännu en bra dag spelmässigt och har hittat två intressanta spel som vi spelar idag.


Leverkusen - Wolfsburg
Leverkusen verkar vara på gång efter hemmasegern i veckan mot Genk i Champions League. Kanske är det en fin form på gång för hemmalaget som hittills inte imponerat i Bundesliga. 
Wolfsburg har börjat säsongen på ungefär samma mediokra sätt som Leverkusen och bortaspelet är helt klart deras största svaghet. Leverkusen har därför stor fördel av hemmaplan i denna match och bör ta en 3-poängare mot Wolfsburg.
Vi tror på en ny och komfortabel seger för Leverkusen till oddset 1,73 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Villareal - Zaragoza
Villareal är inte lika bra som laget varit på senare år, mycket på grund av försäljningen av Cazorla, men laget är ändå bättre än vad man visat upp hittills. Laget har bara en seger och fem inspelade poäng på de första fem matcherna, för gästerna Zaragoza ser det exakt likadant ut. Vi anser dock att Villareal är ett betydligt bättre lag än Zaragoza och här ska det inte sluta med något annat än en hemmaseger. Zaragoza är vi inte särskilt imponerade av och vi tror att laget kan få det tufft att stanna kvar i högsta divisionen i år. Här blir det  i alla fall en ny förlust och vi spelar ettan utan att tveka till oddset 1,65 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar