Betsafe

onsdag 19 oktober 2011

Dagens bästa Champions League spel från Tipstjänsten!

Gårdagen var ingen höjdare då inget av spelen satt som de skulle. Men vi ger inte upp och är ute efter revansch ikväll, häng med!


Olympaikos - Dortmund
Två lag som inlett Champions League spelet dåligt. Dortmund har en poäng och Olympiakos noll. Förväntningarna på Dortmund har varit stora inför säsongen men laget har inte lyckats leverera och säsongsinledningen har inte varit bra. Det finns dock positiva tecken i laget då man lyckats få igång sitt spel den senaste tiden och även tagit tre raka segrar i Bundesliga. Kvällens match är extremt viktig för att Dortmund ska ha en chans på slutspel krävs det en seger här. Vi tror att tyskarna, som normalt är väldigt bortastarka, klarar av det och slår ett betydligt sämre Olympiakos här. Vi spelar tvåan till oddset 2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Sjakhtar Donetsk - FC Zenit
Även här en extremt viktig match i en jämn grupp. Båda lagen måste gå för seger här för att ha en rimlig chans till avancemang. Vi tror att det kommer bli en väldigt öppen och offensiv match där framförallt hemmalaget kommer att gå till attack efter attack. Detta kommer leda till flera möjligheter för omställningar för ryssarna, och där är dom livsfarliga. Vi tror därför att det kommer bli en målrik historia och spelar på över 2,5 mål i matchen till oddset 1,85 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - Ö 2,5 mål


Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Rekommenderar även att spela "båda lagen gör mål" i Sjakhtar vs Zenit matchen. Finns att spela på bet365 till 1,80 gånger pengarna. Som hittat, jag kör all in!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset. Det spelet ser riktigt intressant ut så det blir definitivt en liten slant där också. Lycka till!

    SvaraRadera