Betsafe

torsdag 15 september 2011

Udinese är dagens bästa tips!

Då är det dags för Europa League ikväll efter två dagars Champions League-spel och vi riktar blickarna mot Italien där Udinese tar emot franska Rennes. 
Häng på!

Udinese - Rennes
Här har vi hittat ett riktigt bra spel. Dagens bästa tips!!! Unibet betalar hela 2,00 gånger pengarna för en hemmaseger när Udinese tar emot Rennes i kvällens Europa League match. Ett överodds anser vi på Tipstjänsten och tvekar inte att spela på ettan, Udinese, och dubbla insatsen.
Rennes tog en fin seger när man slog Marseille borta i senaste ligamatchen med 1-0 men tycker ändå att det skiljer i kvalité lagen emellan.
Udinese, som förra säsongen slutade på fjärde plats i Serie A, har startat bra dem också och siktar högt även denna säsong. Svensken Joel Ekstrand startar som högerback men det är Di Natale, ensam på topp, som är den stora stjärnan i laget och som kan avgöra matchen på egen hand. Udinese har tre spelare borta pga skador men dem har hungriga spelare som kliver in ikväll och vill visa upp sig för tränare. Med målspottaren Di Natale längst fram tror vi alltså på en stabil hemmaseger för Udinese.
Vi spelar ettan till oddset 2,00 hos Unibet!
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar