Betsafe

onsdag 14 september 2011

Två heta Champions League tips ikväll!

Ingen höjdare igår då Dortmund inte infriade våra förväntningar och endast kryssade mot Arsenal, och krysset satt långt inne för tyskarnas del. Ikväll tar vi nya tag och har hittat två intressanta spel bland kvällens Champions League drabbningar.


Benfica - Manchester United
Två lag med riktigt bra form som har inlett sina säsonger mycket lovande. Benfica har fyra raka segrar och brukar vara svåra att möta på hemmaplan. United har inlett säsongen strålande och har på de fyra inledande matcherna i Premier League tagit fyra segrar och laget har förkrossande 18-3 i målskillnad på dessa matcher.
Även om Benfica är ett bra lag så är United ett par snäpp bättre och det i kombination med att laget alltid brukar prestera i sådana här sammanhang så mer än dubbla pengarna på United känns klockrent och vi spelar tvåan till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Ajax - Lyon
Ajax har haft en bra inledning på säsongen och har som vanligt ett intressant lag på gång. Ikväll gästas man av Lyon som brukar prestera i Champions League spelet, även om ligaspelet inte riktigt imponerat. Vi tror att det kommer bli en väldigt tuff och jämn match där vi tror att fördelen av hemmaplan och de egna fansen gör att Ajax tar hem detta. Lyon lider dessutom av stora skadeproblem och saknar spelare som Gourcuff, Lisandro, Cris och Ederson. Vi spelar ettan till 2,35 hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar