Betsafe

fredag 9 september 2011

Tre riktigt bra spel ikväll!

Den önskade Ranegie effekten, som vi hade hoppats på, uteblev för Malmö igår och laget lyckades inte göra mål på Strömvallen och förlorade med 2-0 mot Gefle. Idag tar vi nya tag och har hittat tre stycken intressanta spel ikväll. Hoppas ni hänger med!


Greuther Fürth - Duisburg
Greuther Fürth inledde säsongen med en förlust men har sen dess tagit fem raka segrar, och har på dessa segrar 13-1 i målskillnad, och laget ser väldigt starkt ut och vi tror att de kommer att vara med att slåss om en plats i Bundesliga nästa säsong. För motståndet idag står Duisburg som inte haft någon bra inledning på säsongen och laget har endast mäktat med en seger på de sex första matcherna. Vi tror på en stabil hemmaseger här och hcp spelet -1 som ger 2,60 gånger pengarna känns väldigt bra. Men vi väljer att fega lite och kör en rak etta till oddset 1,67 hos Bet 365.
Tipstjänsten tippar - 1


Ängelholm - Landskrona
Ängelholm toppar lite oväntat Superettan och laget ser ruggigt stabilt ut och jagar en direktplats upp till Allsvenskan. Laget har femton raka utan förlust! Gästerna Landskrona har varit en besvikelse så här långt och befinner sig på en 13:e plats i tabellen. Trots att laget ryckt upp sig den senaste tiden och visar fin form med tre segrar på de fyra senaste så tror vi på en ny hemmaseger för Ängelholm här. Vi spelar ettan till oddset det fina oddset 1,80 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Stabaek - Tromsö
Toppmöte i Norge där fyran gästas av tvåan i tabellen. Formen ser helt ok ut för de båda lagen, Stabaek har tagit fyra segrar på de sex senaste och Tromsö tre. Tromsö är ligans bästa hemmalag och laget har vunnit imponerande nio av elva hemmamatcher och de övriga två slutat oavgjort. Bortaspelet har dock sett helt annorlunda ut och där har man bara mäktat med en seger på nio försök. Stabaek har däremot tagit en mer poäng på bortaplan än vad man klarat av hemma. Men vi tycker ändå att hemmaspelet har sett stabilt ut och vi har en bra känsla för Stabaek här, mycket tack vare Tromsös usla bortaspel. Vi spelar ettan till oddset 2,05 hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar