Betsafe

fredag 2 september 2011

Sverige och Serbien vinner ikväll!

Då var det dags för EM-kval ikväll med en hel del intressanta och viktiga matcher, inte minst för Sveriges del. Som vanligt är utbudet stort men det är svårt att hitta några odds med särskilt bra värde. Vi har dock hittat ett par spel som känns intressanta och värda att prova.


Ungern - Sverige
Två lag som känner varandra bra och ofta stöter på varandra i dessa sammanhang. Ungern utmanar Sverige om andraplatsen i gruppen och Sverige tar vid vinst ikväll ett jättesteg mot EM-slutspelet. Sverige har statistiken på sin sida och har vunnit de tre senaste mötena borta mot Ungern. Zlatan har ju som bekant avgjort de två senaste mötena i slutskedet av matcherna. Den här gången tycker vi Sverige ser bättre ut än tidigare samtidigt som Ungern är försvagat då man saknar flera av sina nyckelspelare som Dszudszak och Gera med flera. Vi tror på en seger för Sverige här som förhoppningsvis kan avgöra matchen tidigare ikväll. Vi spelar tvåan till oddset 1,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Nordirland - Serbien
Serbien måste vinna här för att ha en chans på andraplatsen i gruppen där man just nu ligger fyra, en poäng bakom Nordirland. Serbien vann mötet lagen emellan på hemmaplan med 2-1 och vi tror att dem har en bra chans att ta en ny seger här. Det blir ingen lätt match då Nordirland brukar bjuda på tufft motstånd hemma. Men vi anser ändå att Serbien i grunden är ett betydligt bättre fotbollslag och att dem kommer visa det ikväll. 
Tvåan spelar vi till oddset 2,22 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2


Vitryssland - Bosnien
Även här är det två lag som i första hand jagar andraplatsen i gruppen. Bosnien ligger just nu på andraplatsen, en poäng före Vitryssland. Vi tror att det kommer bli en mycket jämn och tuff match men även här känner vi att bortalaget i grunden är ett bättre lag och kan inte låta bli att lockas av oddset på tvåan. Vi spelar tvåan till det fina oddset 2,92 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar