Betsafe

onsdag 21 september 2011

Två riktigt bra spel ikväll!

Spelet på Linköping satt som det skulle igår och det blev plus i kassan. Det satt långt inne men man lyckades vinna med 2-1 tack vare två mål de sista fem minuterna. Vi hoppas att vår vinnartrend fortsätter och har hittat kvällens mest intressanta spel i Spanien och Italien. Häng med!


Málaga - Athletic Bilbao
Storsatsande Málaga har inlett säsongen bra med två raka vinster efter premiärförlusten mot Sevilla. Bilbao har inte riktigt gått att känna igen så här långt med endast en inspelad poäng på tre matcher och förlust senast hemma mot nykomlingen Betis. Vi tror att Bilbao får vänta ett tag till på säsongens första trepoängare och tror på en ny Málaga seger här. Vi spelar ettan till oddset 1,70 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


Milan - Udinese
Ett Milan som inte inlett säsongen särskilt övertygande gästas här av Udinese som inlett med två raka segrar. Milan måste börja vinna och måste verkligen gå för en seger ikväll, vilket vi tror kommer bädda för en öppen match med många målchanser åt båda håll. I Udinese finns Serie A:s kanske bäste anfallare ( i alla fall målfarligaste)  i Di Natale, som vunnit skytteligan två år i rad. Vi tror därför på att det kommer bli en hel del mål ikväll, trots att Milan saknar Zlatan och Udinese inte släppt in något mål ännu. Av de nio senaste mötena lagen emellan på San Siro har det blivit tre mål eller fler i åtta matcher, de senaste två mötena har slutat 4-4 och 3-2. Vi spelar överspelet på över 2,5 mål ikväll till oddset 1,75 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - Över 2,5 mål


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar