Betsafe

lördag 17 september 2011

Söndagens bästa spel från Tipstjänsten

Gårdagen var ingen höjdare då Herta Berlin inte lyckades vinna hemma mot Augsburg. Bofors räddade dagen och vann till oddset 1,90 vilket gjorde att det bara blev väldigt lite back i kassan igår. Söndagen ser väldigt intressant ut med flera toppmatcher t.ex. Manchester United - Chelsea , Tottenham - Liverpool och Napoli - Milan. Vi har analyserat det mesta och kommit fram till att följande tips är söndagens bästa spel.


Bologna - Lecce
Två lag som antagligen kommer att hålla till i de nedre regionerna av Serie A i år, och bägge lagen inledde ligaspelet med en 2-0 förlust. Bologna brukar dock vara betydligt bättre hemma och man har lyckats behålla Marco Di Vaio i laget, så man räknar med en hel del mål ifrån honom. Lecce kommer antagligen få det väldigt tufft i år och på bortaplan brukar laget vara riktigt svagt samtidigt som Bologna brukar ha relativt lätt för just Lecce. De tio senaste mötena lagen emellan i Bologna har slutat med sju hemmasegrar och tre oavgjorda matcher. Vi tror på en ny hemmaseger här och spelar ettan på Bologna till oddset 1,85 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Fulham - Manchester City
Fulham har inlett säsongen uselt och laget är det enda tillsammans med Sunderland som inte vunnit i årets Premier League. City däremot kunde inte ha inlett säsongen bättre och laget har full pott efter fyra matcher. Spelet har sett riktigt bra ut i ligan och nyförvärvet Agüero har kommit igång direkt med sex mål hittills, tre i den senaste matchen. City är ett bättre lag än Fulham på alla positioner och lägger man där till lagens form samt det faktum att City brukar ha lätt för Fulham på bortaplan, Fulham har bara vunnit ett av de tio senaste mötena lagen emellan, så känns tvåan väldigt stark och vi testar den till 1,62 gånger pengarna hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2


Athletic Bilbao - Real Betis
Betis, som är nykomling i ligan i år, har inlett säsongen strålande med två raka segrar. Bilbao har däremot inlett säsongen mindre övertygande med en oavgjord och en förlust. Vi anser dock att Bilbao i grunden är ett mycket bättre lag och hemma i Bilbao brukar man vinna mot de flesta lag som kommer på besök. När det dessutom bjuds mer än dubbla pengarna på en hemmaseger här så måste vi slå till och spelar ettan utan att tveka till det fina oddset 2,05 hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar