Betsafe

måndag 12 september 2011

Måndagstips från Tipstjänsten

Spelet på Osasuna satt som det skulle igår och det känns som vi har börjat hitta vinnarkänslan ikväll. Den här veckan ligger fokus på matcherna i Champions League och Europa Leauge de kommande dagarna. Men vi har ändå hittat ett par intressanta spel för kvällen, häng med!


Queens Park Rangers - Newcastle
Nykomlingen QPR har långt ifrån imponerat under de första matcherna, trots segern borta mot Everton. I lagets första hemmamatch mot Bolton föll man tungt med 4-0. Newcastle tycker vi ser intressanta ut och laget ser bättre ut än på länge. Man har inlett säsongen med två segrar och en oavgjord match. Vi tycker att Newcastle har en betydligt bättre trupp än QPR samtidigt som man har en positiv inledning på säsongen och positiva känslor i truppen. Vi tror att detta kommer att leda till en ny seger här och spelar tvåan till det fina oddset 3,19 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2


Málaga - Granada
Málaga har som bekant ett väldigt spännande projekt på gång med mycket pengar i ryggen. Ikväll gästas man av nykomlingen Granada, som vi tror kommer få det mycket tufft att hålla sig kvar i Primera Division i år. Från Málaga säger man att målsättningen i år är att kvalificera sig för Europaspel nästa säsong. Ska man göra det måste man självklart vinna matcher som denna, och det tror vi att dem gör utan några större problem. Med spelare som Van Nistlerooy på topp är laget självklart väldigt målfarligt och vi tror att man vinner bekvämt med minst två måls marginal här och spelare ettan med hcp-1 till oddset 2,22 hos Unibet,
Tipstjänsten tippar - 1  hcp-1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar